Tässä tämä, 1 päivän myöhässä.

On ollut syitä iloon ja onnellisuuteen. Suurelta osin johtuen Roobeista. Toobe-tiimi vaihtui Roobe-tiimiksi kun Farmeri vei Touhon mukanaan ja itse kyytisin Tuhanin mennessäni R-kaupunkiin. Hyvä että oli Toobe-tiimi kun muita ei ollut mutta enenevässä määrin alkoi toobeilu ja kielen ymmärtämättömyys käydä hermoille. Roobejen kanssa on kaikki toiminut oikein hyvin. Ovat molemmat päteviä ja käteviä ja hauskoja. Niillä on omat juttunsa joista olen useinkin pihalla mutta ei haittaa, olenhan minä niitä parikymmentä vuotta vanhempi mimmikkä. Roobeilla on ollut ratkaisu tähän mennessä kaikkiin tässä maa- kotitalouden pyörityksessä ilmenneisiin ongelmiin. 

- Pääsin lomalle. Riepu oli mukana. Hengattiin Tanskun kanssa R-kaupungissa pari päivää. Oli hieno ulkoilusää. Ja sitten eteläpuolelle saarta kyläilemään Liisun luo. Olin siellä robonavetassa tosituristina. Hiihdin. Seutu kuin pohjanmaata. Hieno sää edelleen. Meren ranta ja aallot oli näkemisen arvoinen kuin myös talviasuinen vesiputous. Nukuttiin Riepun kanssa makeita päikkäreitä.

- Vapaaillat. Ajatella! Käydä kävelyllä, laittaa pyykkejä, olla nojatuolissa, ruuanlaittoa omaa lempparimusaa kuunnellen. Ruoka ollut tykättyä. Lettujakin tein.

- Elokuvien katselut poikien kanssa. 

- Hiehojen asematreenaus

- Farmerilta saamani älyluuri. Valokuvaaminen sillä.

- Roobe2: n hieno kuva revontulista ja talosta. Kertakaikkiaan siihen kuvaan ihastuin. Ostin siihen oikeudet pizzalla.Teetin siitä Farmerille lahjaksi canvastaulun. 

- Sonttala on nyt Farmerin. Ratkaisu lopulta. Edelleenkään ei ole Farmeria paljoa näkynyt.

- Roobe1: n hiihtokokeilu, hyvin meni vaikka monot oli pienet. Roobe2: lla niin iso jalka että ei mahiksia.

- Siskoksen lasten kuvia ja videoita, ärrän opettelua ja paljussa pulikointia kesällä

- Roobe2 ja Riepun  kanssa iltapäiväretki laakson perälle, jäätyneen vesiputouksen alla liukuja

 

Tukoksia:

Tukos putkessa1: Sonta ei liiku kuilusta. Roobe1 ryhtyi rassaamaan ja yritti monenlaista Roobe2 apurinaan, sonta vaan ei liikkunut, Roobe toi lietevaunun sisälle sulamaan, että sillä sitten, mutta ei tarvinnutkaan, yön aikana olikin kuilu vajunut.Jes!

Tukos putkessa 2: Ei liiku nappula siilosta lehmille kioskiin. Soitto Farmerille, ei ollut yhtään innoissaan eikä kovinkaan auttavainen mutta saaduilla niukoilla ohjeilla ja Roobe1n sitkeällä yrityksellä lähti kuin lähtikin nappula taas liikkumaan. Siilo meni edellisenä päivänä tyhjäksi. Lehmät vuorokauden ilman, maidot putosi.

Kesätyöntekijän värväystä netitse. Löytyi hyvän oloinen tyyppi mutta tilanne jumissa toistaiseksi. Paree olis jos löytyisi joku halukas ja pystyvä pidemmäksi aikaa kuin 2kk.